Politica de retur

Vă rugăm să citiți cu atentie acest grup de termeni și condiții specifice modului de personalizare, înainte de a iniția cumpărări ale produselor personalizate cu elemente stabilite unilateral de dvs. Toți utilizatorii declară că înțeleg întreg conținutul și sunt de acord cu faptul că accesul și folosirea acestui website și a modului de personalizare sunt subiectul unor termeni și condiții enunțați în continuare și al altor legi aplicabile conform legislației în vigoare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și aceste condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website pentru a cumpăra diverse produse.
    Veți putea efectua o comandă (trimite comanda) pe site-ul nostru, doar prin exprimarea explicită a acordului la prezenții termini și condiții, acord care se realizează prin bifarea căsuței aferente, pozitionată lângă butonul “Trimite comanda”. În caz contrar, nu se poate finaliza acest contract la distanță și implicit plasarea comenzii în vederea realizării acestui act de comerț, vânzare/cumpărare. Prin acționarea acestui buton însoțită de bifarea casuței, clientul înțelege că are un angajament ferm de a executa plata în totalitate a valorii comenzii plasate.
    - Clientul înțelege că plata poate fi efectuată în 2 modalități de plată: prin transfer bancar (prin Ordin de plată la bancă sau prin internet banking) sau prin plata online cu card.
    - Clientul înțelege că produsele personalizate comandate nu pot fi returnate.
    - Clientul înțelege că anularea comenzii poate fi făcuta în maxim 12 ore de la plasarea acesteia.
    - Clientul înțelege că dacă anularea comenzii se face mai târziu de 12 ore de la plasarea comenzii, suma platită pentru plasarea comenzii se constituie în despagubire relativ la pierderile suferite de Fabrica de print    prin procesarea comenzii. Clientul este de acord să renunțe de bunăvoie la orice pretenție de returnare a sumei plătite.

Facebook Youtube Instagram
NETOPIA
B-dul Socola Nr. 112
(incinta Tamaz),
Iași, România
Numar de telefon
0232242277