Livrarea produselor

Modalitati de livrare

Produsele pot fi fie ridicate de la punctul nostru de lucru situat in Bdul Socola nr 112, Iasi ,  fie livrate catre Cumparator.

Livrare prin curier (standard)

 

Expedierea produselor se realizeaza prin retelele de curierat Fan Courier sau Sameday  in 3-6 zile lucratoare de la primirea comenzii (comenzile primite dupa ora 14:00 se proceseaza in urmatoarea zi). In cazul unor conditii independe de vointa noastra (sarbatori legale, defectiuni tehnice, calamnitati) livrarea poate intarzia dar nu mai mult de 30 zile de la data confirmarii comenzii. Daca aceasta depaseste acest termen comanda se poate anula.In momentul finalizarii comenzii veti primi o notificare pe mail cu numar de identificare colet si suma de achitat (in cazul platii ramburs).

Comenzile primite dupa ora 14:00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

 

Modificare sau anulare comanda

 

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

Daca anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede 0232242277

In cazul in care, din motive ce nu tin de Vanzator, produsul nu poate fi livrat, acesta isi rezerva dreptul de a anula comanda.

 

 

Facebook Youtube Instagram
NETOPIA
B-dul Socola Nr. 112
(incinta Tamaz),
Iași, România
Numar de telefon
0232242277