SHOP - stickere

Home » SHOP - stickere
Alege din 7 produse online
SALE
SALE

Instrucțiuni montaj stickere (cu folie de transfer) auto, vitrine si alte suprafete (in afara de stickerele cu aplicare pe perete)

 

    Pasul 1: Pregătirea suprafeţei de aplicare

Curățați foarte bine suprafaţa pe care se va aplica stickerul de praf sau grăsimi şi uscaţi suprafaţa. Folosiţi apă sau produse pe baza de alcool. ​Atenţie​: nu aplicaţi stickere pe suprafeţe tratate cu ceară sau detergenţi speciali folosiţi pentru protecţia geamurilor şi a vopselei maşinii. Există riscul ca adezivul să nu adere din cauza acestor tratamente.

 

    Pasul 2: Poziţionarea stickerului

Folosind o bandă adezivă din hârtie aşezaţi stickerul în poziţia dorită, lipind banda pe mijlocul stickerului, orizontal sau vertical. Măsuraţi cu grijă şi verificaţi de două ori dacă este bine poziţionat înainte de a începe să-l lipiţi. ​Atenţie​: stickerele se pot dezlipi, însă nu mai pot fi refolosite ulterior.

 

   Pasul 3: Aplicarea stickerului

După fixarea în poziţia dorită, îndepărtaţi cu grijă hârtia suport pe care era lipit iniţial stickerul. Stickerul va rămâne pe folia de transfer, în condiţiile în care aţi respectat instrucţiunile de la pasul 2.

Continuaţi să neteziţi cu o presiune medie pe toată suprafaţa stickerului evitând, pe cât posibil, formarea bulelor de aer sub materialul autocolant.

 

   Pasul 4: Finalizare

Dezlipiţi uşor folia de transfer. Modelul decorativ autocolant va rămâne pe locul pe care a fost aplicat. Dacă s-au format bule de aer folosiţi un ac pentru a face o mică gaură în material prin care să scoateţi aerul presând uşor cu degetul sau cu cardul folosit la montaj. Mica incizie nu va fi observabilă.

Facebook Youtube Instagram
NETOPIA
B-dul Socola Nr. 112
(incinta Tamaz),
Iași, România
Numar de telefon
0232242277