SHOP - sisteme expozitionale

Home » SHOP - sisteme expozitionale

Print banner rollup pe polipropilena mata cu grosime 310 g/mp. Acesta este materialul optim pentru realizarea rollup-urilor si se remarca prin:

Sistem rollup

Acest sistem face diferenta intre un banner rollup si un simplu banner. Sistemul contine:

Specificatii tehnice design banner rollup

In cazul in care te-ai hotarat sa realizezi singur designul pentru un banner rollup ar trebui sa ti cont de urmatoarele aspecte:

Roll-up banner: detalii suplimentare

 

Caracteristici

In general, roll-up bannerele sunt caracterizate printr-un design compact, greutate redusa de aprox. 2-4 kg, portabilitate sporita si montaj rapid la fata locului. In acelasi timp acestea sunt o modalitate eficienta de a va prezenta mesajul publicului larg, dispunand de o suprafata generoasa de expunere. Un alt mare avantaj il reprezinta pretul redus. Acestea sunt motivele pentru care un roll-up banner este ideal pentru expunere la diverse evenimente, sali de conferinta, campanii de sampling, standuri expozitionale, magazine si puncte de vanzare, etc.

 

Instructiuni de instalare

Operatiunea de montare a unui rollup banner in locul de expunere este extrem de simpla, necesita o singura persoana si dureaza mai putin de 1 minut. Nu trebuie decat sa parcurgeti pasii urmatori

 

Alege din 4 produse online
Facebook Youtube Instagram
NETOPIA
B-dul Socola Nr. 112
(incinta Tamaz),
Iași, România
Numar de telefon
0232242277