Steag Lacrima S
Steag tip lacrima marime S
Steag tip lacrima marime S
Cruce metalica pentru steag tip lacrima
Cruce metalica pentru steag tip lacrima
Tarus pentru steag tip lacrima
Tarus pentru steag tip lacrima
baza apa 14 L steag lacrima
baza apa 14 L steag lacrima
colac apa steag tip lacrima
colac apa steag tip lacrima
01
02
03
CONFIGUREAZA
CARACTERISTICI
INCARCA
DOCUMENT
FINALIZEAZA
SI PLATESTE
Puteti uploada fisiere in format *.JPG, *.PNG, *.PSD, *.PDF, *.AI, *.CDR,*.ZIP sau *.RAR cu o dimensiune maxima de 1.95 GB

Upload fisier:
DETALII PRODUS

Detalii

Steagurile Lacrima marimea S sunt o modalitate eficienta de promovare atat indoor cat si outdoor. Ele vor atrage cu siguranta atentia asupra companiei si produselor tale. Fabricate din polimer durabil, tratate anticoroziv si testate in cele mai dure conditii meteorologice, steagurile sunt o investitie putand fi utilizate timp indelungat. Sunt ideale pentru evenimente sportive, dealeri auto, dezvoltatori impobiliari, restaurante si cafenele sau ale situatii in care pozitionarea mesajului la inaltime poate fi un avantaj. Aceste steaguri sunt usoare si portabile, putand fi mutate oricand si aproape oriunde repede si fara efort.

 

Personalizarea steagurilor publicitare este realizata cu imprimare directa prin sublimare la o rezolutie de pana la 1440dpi. Materialul textil utilizat este din poliester 100% cu o greutate de 110g/mp si cu protectie UV pentru o utilizare indelungata

Alege dimensiunea portivita proiectului tau, apoi, in functie de locul in care vor fi expuse, alege-ti una din cele trei tipuri de baze: tarusul pentru fixarea directa in sol, sau una din cele doua baze in forma de cruce.

Steag publicitar de tip vela, de dimensiuni mici si print in forma de lacrima.

Imprimarea se face full-color pe panza de steag cu aspect premium si placuta la atingere. materialul va fi personalizat pe o singura fata, iar verso-ul se vede in oglinda (general valabil pentru steagurile outdoor).

Steagul personalizat Lacrima S este ideal pentru expuneri indoor si outdoor, unde mesajul este vazut mai de aproape sau in spatii mai putin inalte.

Steagul Lacrima S este un sistem economic, de mici dimensiuni si perfect pentru expozitii in spatii restranse. Trecatorii vor vedea rapid mesajul, acesta fiind la un nivel redus al privirii si asigura expunerea mesajului cu usurinta.

Acest model de steag este foarte des folosit pentru showroom-uri, targuri si expozitii indoor, zone aglomerate, sau acolo unde inaltimea nu permite un sistem mai mare.

 

Montaj rapid, in doar 2 minute.

In doar 2 minute puteti monta intreg steagul, cu tot cu baza.

Structura steagului este formata din 3 elemente interconectabile, care, odata montate, intra in buzunarul panzei in forma de lacrima, urmand forma acesteia. La partea de jos panza se tensioneaza de sistem cu ajutorul carabinei. Intregul steag il puteti ancora acum in baza dorita ( tarus, cruce, patrata - vezi accesorii optionale ).

PAREREA CLIENTILOR
Facebook Youtube Instagram
NETOPIA
B-dul Socola Nr. 112
(incinta Tamaz),
Iași, România
Numar de telefon
0232242277