Roll-up Premium, 850x2000 mm
01
02
03
CONFIGUREAZA
CARACTERISTICI
INCARCA
DOCUMENT
FINALIZEAZA
SI PLATESTE
Puteti uploada fisiere in format *.JPG, *.PNG, *.PSD, *.PDF, *.AI, *.CDR,*.ZIP sau *.RAR cu o dimensiune maxima de 256 MB

Upload fisier:
DETALII PRODUS

DESPRE ROLL-UP PREMIUM

Roll-up display PREMIUM, cum spune si numele lui, acest sistem face parte din clasa PREMIUM a sistemelor roll-up display. Sistemul este usor de montat, intr-un timp foarte scurt. Este ideal pentru prezentari si expozitii.

Roll-up display PREMIUM este foarte usor de transportat de la o locatie la alta, datorita gentii de transport din material textil.

Se poate transporta usor, montarea si expunerea acestuia se face foarte simplu si rapid, aceasta facandu-l ideal pentru locurile unde este nevoie de o prezentare profesionala.

Este recomandat pentru: Expozitiii, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi, campanii sampling, simpozioane, evenimente diverse.

CE INCLUDE

• Sistem de expunere tip Roller banner din aluminiu extrudat.
• Print in policromie cu cerneala tip real solvent, pe polipropilena la calitate foarte mare 1440 dpi
• Husa pentru transport.

 

Dimensiunea lui este de 850 x2000 mm

 

Preturile includ: material, print, finisari.

 

Conceptie  grafica
Costul de conceptie grafica, realizata de noi, a unui model de roll-up este de 200 lei tva inclus

 

In cazul in care te-ai hotarat sa realizezi singur designul pentru un banner rollup ar trebui sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  • Designul trebuie realizat in spatiul de culoare CMYK
  • In cazul in care fisierul este lucrat RGB softurile nostre de RIP vor face conversia la CMYK cu rezultate destul de bune dar, pentru a avea mai mult control asupra culorilor, va recomandam sa il convertiti dvs.
  • Preferam fisierele PDF, dar ne puteti trimite si fisiere cu extensia CDR, AI, EPS, PSD, JPG, TIF
  • Va rugam sa convertiti toate fonturile la curbe sau sa le includeti in document (embed) sau pur si simplu ne puteti transmite fonturile impreuna cu comanda de rollup
  • Ideal ar fi ca toate imaginile bitmap color sa fie convertite CMYK la rezolutie de cel putin 100 dpi dar rezolutia optima este de 300dpi la scara 1:1
PAREREA CLIENTILOR
Facebook Youtube Instagram
NETOPIA
B-dul Socola Nr. 112
(incinta Tamaz),
Iași, România
Numar de telefon
0232242277