- print tapet personalizat

Home » PRINT INDOOR ȘI OUTDOOR » - print tapet personalizat
Alege din 3 produse online
NOU
NOU
NOU

Fototapet decorativ personalizat la comanda. Fototapetul este printat la rezolutii mari iar printul este lavabil - rezistent la apa. Foto tapetul decorativ poate fi personalizat la comanda cu orice design dorit de dvs.

Fototapetul decorativ se preteaza foarte bine pentru urmatoarele aplicatii:

  • fototapet aplicat in camera copiilor
  • fototapet decorat cu design-uri de cluburi, cafenele, restaurante
  • fototapet decorativ pentru magazine mobila sau produse de design interior
  • fototapet printat cu peisaje relaxante pentru living room-uri

Edeprint.ro va ofera doua tipuri de tapet personalizat

 

1. Fototapet decorativ texturat

Este un tapet foto de inalta calitate cu textura asemanatoare tapetului din comert. Este un tapet gros, cu suprafata vinilica si se aplica pe perete ca un tapet obisnuit folosind adezivi de tapet. Latimea fasiilor de fototapet decorativ texturat este de 125cm. Lungimea fasiilor de tapet este in functie de cerintele dvs. Printul pe acest tapet este lavabil, se poate spala fara a afecta absolut deloc printul foto.

2. Fototapet autoadeziv

Spre diferenta de tapetul texturat, fototapetul autoadeziv nu necesita adezivi la montaj. Fototapetul autoadeziv este ca un autocolant, pe verso are adeziv calitativ ce ajuta foarte mult la montare. Fototapetul autoadeziv se monteaza relativ  usor dar  recomandarea noastra este sa lucrati cu  persoane calificate  pentru aceasta operatiune. De asemenea, fototapetul autoadeziv  are suprafata texturata si ofera un aspect  de material tesut . Latimea fasiilor de fototapet   autoadeziv este de 130 cm

Facebook Youtube Instagram
NETOPIA
B-dul Socola Nr. 112
(incinta Tamaz),
Iași, România
Numar de telefon
0232242277