- print hârtie

Home » PRINT INDOOR ȘI OUTDOOR » - print hârtie
Alege din 3 produse online

 

Hartia fotografica este utilizata atat pentru prezentari fotografice cat si pentru promovarea diferitelor produse cum ar fi cele de turism, culinare sau produse high-end.

Calitatea printului este exceptionala si se poate si lamina mat sau lucios pentru o protectie si un aspect ridicat.

Gramajul hartiei foto printate este de 230 gmp

Aplicatii printuri hartie fotografica: atat pentru interior, cat si pentru exterior, prezentari foto, postere indoor, reproduceri foto, semne de interior, diferite promotii, semnalistica de exterior, display-ere etc.

 

Hartia (whiteback sau blueback) este un suport media dedicat atat aplicatiilor pentru exterior cat si pentru interior, cu o uniformitate excelenta a suprafetei printabile. Este un material rezistent la apa si la radiatiile UV.

 Datorita continutului si tratamentului pe care il are pe suprafata printabila, hartia permite obtinerea unor printuri de calitate foarte buna pentru conditii outdoor.

 

Hartia BlueBack printata  este utilizata in realizarea posterelor de mari dimensiuni atat outdoor cat si indoor, in realizarea panourilor publicitare, billboard-uri, aplicatii cu iluminare din fata.

Print-ul pe hartie WhiteBack se foloseste cel mai des pentru aplicatii gen panouri publicitare tip Citylight, casetele luminoase, displayerele si afisele publicitare.

  •     Dupa ce ati citit descrierile si v-ati decis asupra tipului de produs, aveti posibilitatea de a plasa online comanda folosind formularul de comanda. Va rugam sa furnizati informatiile complete: date de contact, de facturare si livrare, precum si detaliile comenzii: nr bucati,  finisaje, dimensiuni (lxL),  etc
  • Daca fisierul nu este pregatit corespunzator sau avem neclaritati in legatura cu comanda dumneavoastra veti fi contactati de departamentul de grafica. Daca este necesar se va trimite fisierul pentru BUN DE TIPAR (BT).
  • Comanda va fi realizata in cel mai scurt timp posibil
Facebook Youtube Instagram
NETOPIA
B-dul Socola Nr. 112
(incinta Tamaz),
Iași, România
Numar de telefon
0232242277