- print canvas

Home » PRINT INDOOR ȘI OUTDOOR » - print canvas

Ce reprezinta print-ul canvas?

Canvas-ul este o panza asemanatoare materialelor utilizate in pictura clasica si este realizata din bumbac. Aceasta panza porneste de la 340g/mp grosime si poate varia. Canvasul este acoperit de un coating special ce permite printarea digitala pe suprafata sa si ofera o excelenta cromatica si detaliere a imaginii.

Imaginea unui tablou poate fi compusa din mai multe bucati de dimensiuni identice sau diferite care alcatuiesc o imagine multi-canvas, ideala pentru decoratiuni interioare.

Avantajele print-ului canvas

Imprimarea pe canvas prezinta un aspect si o senzatie la atingere extrem de reale, asemanatoare cu senzatia atingerii unei panze pictate manual.

Imprimarea pe canvas este o forma autentica si mult mai stilata de transmitere a unui mesaj publicitar sau a unei imagini. Aceasta se potriveste ideal in spatii artistice sau care se doreste sa capete un aspect stilat.

Aplicatiile print-ului canvas

Imprimarea pe canvas este destinata exclusiv utilizarii la interior, datorita sensibilitatii materialului la factori externi, precum intemperii.

Imprimarea pe canvas este ideala pentru decorarea diverselor spatii, de la propria locuinta la spatii pentru birouri sau restaurante, oferind un un aspect elegant incaperii si un aer sic.

 

Alege din 1 produse online
NOU
Facebook Youtube Instagram
NETOPIA
B-dul Socola Nr. 112
(incinta Tamaz),
Iași, România
Numar de telefon
0232242277