Autocolant transparent printat (Avery) fără laminare
stickere autocolant transparent
stickere autocolant transparent
stickere autocolant transparent
stickere autocolant transparent
stickere autocolant transparent
stickere autocolant transparent
stickere autocolant transparent
stickere autocolant transparent
01
02
03
CONFIGUREAZA
CARACTERISTICI
INCARCA
DOCUMENT
FINALIZEAZA
SI PLATESTE
Puteti uploada fisiere in format *.JPG, *.PNG, *.PSD, *.PDF, *.AI, *.CDR,*.ZIP sau *.RAR cu o dimensiune maxima de 1.95 GB

Upload fisier:
DETALII PRODUS

Autocolantul transparent este adesea folosit pentru colantarile de geamuri parțial sau integral. Claritate foliei, după colantare nu este perfect transparentă.

Folia transparentă poate fi printată in oglidă si laminată cu autocolant alb. Autocolantul printat cu laminare il gasiti aici.  Acesata se poate aplica pe interiorul geamului sau pe diferite panouri din plexiglass transparent.

Recomandam ca autocolantul transparent sa fie aplicat doar pe suprafete plane si foarte usor curbate.

Printul autocolantului transparent este realizat pe echipament cu cerneală eco-solvent .

Calitatea printului pe autocolant este realizata la o rezolutie de 1440  DPI, excelenta atat pentru aplicatii indoor cat si pentru outdoor.

Lațimea maxima pe care se poate printa o fasie de autocolant transparent este de 1.60 m,  insa acestea pot fi lipite la montaj pentru suprafete mai mari.

Lățimi rolă autocolant: 1,05 m, 1,27m, 1,37m, 1,6 m

Printre aplicatiile autocolantului transparent mat sau lucios enumeram :

- colantări geamuri auto

- colatări acvarii

- colatări obiecte transparente

- geam vitraliu

 

In cazul in care nu aveti personal calificat pentru colantare, vă recomandăm noi,  echipele noastre partenere. Cautați echipe de montaj autocolant aici,  în funcție de locația dumneavoastră.

Folie autoadeziva standard din PVC, alba, imprimata la calitate fotografica si laminata cu folie de protectie mecanica si UV. Finisajul foliei de laminare poate fi mat sau lucios. Optional se poate decupa pe contur rectangular sau neregulat (orice forma complexa). Recomandata pentru decorarea suprafetelelor de orice fel, plane sau usor curbate, pe termen scurt sau mediu. Poate fi utilizata la interior sau la exterior - durabilitate 2-3 ani atat pentru adeziv cat si impotriva decolorarii printului. Latimea maxima a printului este de 158 cm. Pentru suprafete mai mari se vor realiza mai multe fasii cu imbinare 1-2 cm. Pretul pentru orice dimensiune se calculeaza per mp. Cantitatea minima facturata este de 1 mp.

 

Echipa noastra iti ofera servicii de grafica publicitara la cele mai inalte standarde si pentru aproape toate tipurile de proiecte. Stim cat de  importantă este această etapă de  aceea venim cu o solutie eficientă, de a vă selecta  dumneavoastra biroul de grafică care să se ocupe de proiectul dumneavoastră. Click aici

 

In cazul in care te-ai hotarat sa realizezi singur designul pentru print  ar trebui sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  • Designul trebuie realizat in spatiul de culoare CMYK
  • In cazul in care fisierul este lucrat RGB softurile nostre de RIP vor face conversia la CMYK cu rezultate destul de bune dar, pentru a avea mai mult control asupra culorilor, va recomandam sa il convertiti dvs.
  • Preferam fisierele .TIFF, dar ne puteti trimite si fisiere cu extensia  .JPG, .PNG, .PSD, .PDF, .AI, .CDR,.ZIP sau .RAR cu o dimensiune maxima de 1.95 GB
  • Va rugam sa convertiti toate fonturile la curbe sau sa le includeti in document (embed) sau pur si simplu ne puteti transmite fonturile impreuna cu comanda dumneavoastra intr-un fisier cu extensia .RAR
  • Ideal ar fi ca toate imaginile bitmap color sa fie convertite CMYK la rezolutie de cel putin 100 dpi dar rezolutia optima este de 300dpi la scara 1:1

Cantitatea minima facturata este de 1 mp.

 

    In cazul in care nu aveti personal calificat pentru colantare, vă recomandăm noi,  echipele noastre partenere. Cautați echipe de montaj autocolant aici,  în funcție de locația dumneavoastră.

PAREREA CLIENTILOR
Facebook Youtube Instagram
NETOPIA
B-dul Socola Nr. 112
(incinta Tamaz),
Iași, România
Numar de telefon
0232242277