- print autocolant

Home » PRINT INDOOR ȘI OUTDOOR » - print autocolant
Alege din 12 produse online
NOU
SALE

    Printam autocolante de mari dimensiuni.

Autocolantul este un vinyl rezistent la exterior. Putem realiza autocolante personalizate dintr-o singură bucată cu latimea de pănă la  1,55 metri si lungimea de pănă la  49 metri.

Autocolantul pentru print este realizat din PVC acoperit de un strat de adeziv, iar pe cealalta parte tratat special pentru a se putea realiza printul. Autocolantul este de mai multe tipuri si grosimi, fiind clasificat in functie de aplicatii: decorare vitrine, colantare autoturisme, window graphics, etc.

Imprimarea autocolantului poate fi realizata la diferite rezolutii, de la 360dpi pana la 1440 dpi, stabilite in functie de grafica si de destinatia utilizarii

    Pentru o rezistenta sporita la razele soarelui si la intemperii, recomandam laminarea autocolantelor in varianta mata sau lucioasa, dupa preferinte iar acest lucru se poate selecta din panoul de comanda. Autocolantele pot fi decupate in diferite forme cu ajutorul unui utilaj computerizat denumit cutter plotter.

 

Noi clasificam autocolantele in 3 mari categorii

    Print autocolant - ECONOMIC (monomeric)

Autocolantele din gama economic au costuri reduse si se recomanda a se utiliza pe suprafete drepte ( geamuri, tabla, placi pvc, etc ) avand o durabilitate de pana la 1-2 ani la exterior

    Print autocolant - STANDARD (polimeric)

Autocolante standard se pot aplica pe diverse suprafete plane sau usor curbate, inclusiv la inscriptionari auto. Durabilitatea foliei este de pana la 2-3 ani in conditii de outdoor. Diferenta intre autocolantul standard si economic consta in structura materialului, tipul adezivului dar si de producator.

    Print autocolant - PREMIUM ( wrapping cast)

Prin autocolante premium ne referim la folii autocolante produse de principalii producatori la nivel mondial, folii ce au o durabilitate de minim 4-5 ani. In functie de tipul foliei si aplicatie, acestea se pot aplica inclusiv pe suprafete curbate avand o stabilitate a materialului superioara si un adeziv puternic.

  •        Dupa ce ati citit descrierile si v-ati decis asupra tipului de produs, aveti posibilitatea de a plasa online comanda folosind formularul de comanda. Va rugam sa furnizati informatiile complete: date de contact, de facturare si livrare, precum si detaliile comenzii: nr bucati,  finisaje, dimensiuni (lxL),  etc
  • Daca fisierul nu este pregatit corespunzator sau avem neclaritati in legatura cu comanda dumneavoastra veti fi contactati de departamentul de grafica. Daca este necesar se va trimite fisierul pentru BUN DE TIPAR (BT).
  • Comanda va fi realizata in cel mai scurt timp posibil

 

Facebook Youtube Instagram
NETOPIA
B-dul Socola Nr. 112
(incinta Tamaz),
Iași, România
Numar de telefon
0232242277