Companie

Bine ai venit la Edeprint.ro !

 

Poate cea mai mare fabrică de print on-line  din România

Fie că ești la început de drum sau ai deja o imagine pe piață și vrei să te dezvolți,  venim  în ajutorul tău cu servicii de imprimare . Realizăm printuri la cele mai înalte standarde, de la o un metru pătrat  până la mii metri pătrați.

Comenzile se pot realiza direct din panoul de comanda,  care poate fi gasit la fiecare produs comercializat pe siteul Edeprint.ro

Comanda simplu si rapid printul dorit in numai 3 pasi

  • Pasul  1 -  Completeaza toate campurile din panoul de comanda:  date referitoare la dimensiuni, suprafata in mp, finisarile dorite, calitatea printului (720 sau 1440 dpi)
  • Pasul 2 - Ataseaza grafica* pentru banner . Puteti uploada fisiere in format *.JPG, *.PNG, *.PSD, *.PDF, *.AI, *.CDR,*.ZIP sau *.RAR cu o dimensiune maxima de 1.95 GB
  • Pasul 3 - Completeaza datele companiei si achita produsele.

Îți realizam  print la comandă pe banner,mesh,backlit, autocolant, steag, canvas, tapet, hartie foto, print direct pe forex prin tehnologia UV.

 

Edeprint.ro vine in sprijinul dumneavoastra cu un portofoliu bogat de colaboratori din domeniu productiei publicitare si anume:

- companii specializate in  arhitectura si design , acestea ocupandu-se si de avize si aprobari pentru amplasare reclama, bannere stradale, amplasare de casete luminoase, etc

- companii specializate pe grafica publicitara, rebranding si machetare

- firme cu experienta in montaj de materiale publicitare: bannere, mesh-uri, casete luminoase, litere volumetrice, colantari auto

- alpinisti utilitari

- electricieni autorizati
 

 

Peste 12 ani de experiență

Doisprezece  ani de experiență în servicii de print materiale publicitare, implicare, pasiune, devotament, dorința de perfecționare, documentare și retehnologizare.

 

Cea mai mare capacitate de producție print / zi

  • 200 metri pătrați de print banner
  • 200 metri pătrați autocolant
  • 300  metri pătrați mesh
  • 50 metri pătrați print UV
 

Consultanță. Profesionalism

Ne documentăm continuu pentru perfecționarea serviciilor noastre de print, pentru ca tu să fii bine informat și consiliat atât în alegerea metodelor de imprimare, cât și a celor mai bune materiale publicitare. Împreună alegem varianta optimă pentru proiectul tău, complet personalizată, în bugetul tău și adaptat dorințelor tale.

 

Servicii de calitate

Investim masiv în îmbunătățirea și perfecționarea serviciilor noastre de print . Suntem într-un proces continuu de retehnologizare și achiziționare de echipamente performante de ultimă generație, pentru obținerea celui mai bun print publicitar. Acordăm o mare importanță dezvoltării și diversificării serviciilor complementare precum și instruirii și perfectionării membrilor echipei.

 

Implicare. Devotament. Pasiune

Înainte de a fi o meserie este pură pasiune și dorință de a reuși prin a fi cel mai bun. Din devotament se naște dorința de performanță, criteriu ce stă la baza reușitelor noastre.

 

 

 

 


Facebook Youtube Instagram
NETOPIA
B-dul Socola Nr. 112
(incinta Tamaz),
Iași, România
Numar de telefon
0232242277